FOREVER KING OF POP - Musical [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Czy wybierasz się na musical ?

tak
47
43%
nie
46
42%
raczej tak
16
15%

Liczba głosów: 109

Awatar użytkownika
Ag4t4

Post autor: Ag4t4 »

Może będzie nam dane zobaczyć ich za rok... bo jest coś na rzeczy!

Francisco Jackson na swoim fanpage'u napisał: "At the moment i can tell you WE COME BACK SOON...maybe next year(...)" czyli słowa pana sklepikarza "Wish to see you next year" nabierają sensu :))
Romy pisze:No i to że WSZYSCY się tak świetnie bawili że jest już poniedziałek...dwa dni od występu...a ja dalej myślę o sobocie :D
Mam dokładnie to samo, nic mi się nie chce robić, bo cały czas w głowie kłębią się myśli związane z sobotnim występem. A wczoraj wieczorem to już w ogóle miałam coś w rodzaju depresji, kiedy wybiła godzina 20:00 i uświadomiłam sobie, że w DMiT zaczyna się musical i ludzie świetnie się bawią, a mi nie jest to dane, nie jest mi dane po raz drugi w tym widowisku uczestniczyć. To się nazywa chyba pokoncertowa depresja.

Fotki z koncertu w Zabrzu:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/fore ... -miniatury

EDIT.
Z oficjalnego facebookowego, polskiego konta musicalu: Również dziękujemy za Wasze wsparcie! A jeżeli chodzi o powtórkę, to wszystko jest możliwe :)
Ostatnio zmieniony pn, 26 mar 2012, 11:44 przez Ag4t4, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Romy

Post autor: Romy »

Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Oglądając ich występy w ERGO ARENIE i innych miejscowościach wzruszyło mnie to, że na na forum jest tylko garstka fanów a tak naprawdę to jest nas w Polsce tysiące którzy są fanami Michaela. Wiecie o czym mówię? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

bo o to w tym wszystkim chodziło:

Obrazek

Byłam wczoraj drugi raz.Pozwoliłam sobie wraz z moją przyjaciółką w imieniu wszystkich fanów MJ podarować Francisco i Mampuele, głównym dublerom, książki albumy z dedykacją Michael Jackson I love you Poland Czaplińskiego.Nawet nie wyobrażacie sobie jak byli przeszczęśliwi i zaskoczeni.Zostałyśmy wyściskane, ucałowane.To była autentyczna radość.Przez chwilę zawisła ta michaelowa magia.Patrzyłam w oczy Fran i wiedziałam, że oboje mamy w sercu Michaela, że jest między nami i że słowo All for L.o.v.e. ma sens i jest namacalne w powietrzu tak mocno,że można je kroić nożem.Przepiękna chwila którą zapamiętam na zawsze.Dziś fruwam 20 cm nad ziemią i ściska mnie mocno w dołku.Oszałamiające uczucie.Mam nadzieje, że przyjadą za rok.Wciąż czuje niedosyt.ps zwykle mojej paszczy nie upubliczniam ,ale co tam Ci co spotykają się emdżejowych imprezach i tak mnie znają :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I parę naszych fotek( bez flasha:)) z koncertu

Obrazek
Obrazek
earth song
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
we are the world
Obrazek
Obrazek
Obrazek
resztę później o ile Kaem mnie nie zakilljuje:)
Ostatnio zmieniony pn, 26 mar 2012, 12:32 przez @neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Romy

Post autor: Romy »

@neta pisze:I parę naszych fotek( bez flasha:)) z koncertu
Sorki za OT ale na koncertach nie używa się flasha :) Sorki...takie małe zboczenie :)
Awatar użytkownika
@neta

Romy pisze:Sorki za OT ale na koncertach nie używa się flasha :) Sorki...takie małe zboczenie :)
Tak wiem,dzięki za uściślenie, zresztą zdjęcia nie wychodzą tak fajnie jak bez.Śmieje się tylko, bo Ci co byli wiedzą jak Panowie z ochrony bardzo tego pilnowali i byłam świadkiem paru starć z nieświadomymi maniakami utrwalania show z błyskiem po oczach :smiech:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Gosiaczek

Post autor: Gosiaczek »

Neta Super pomysł gratuluję !!!!!!!!
Awatar użytkownika
Ag4t4

Post autor: Ag4t4 »

@neta, genialny pomysł! Że też ja nigdy nie wpadam na coś podobnego...

No i fotki bardzo fajne (tylko szkoda, że takie malutkie :))

Mam nadzieję, że całej musicalowej ekipie spodobało się w Polsce, bo że zostali miło przyjęci chyba nie ma wątpliwości.
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Jak ktoś ma zdjęcia to może wrzuciłby na jakiś serwer albo do albumu na Google- Picasa Web Album? Będą wtedy w lepszej jakości niż tu na forum. Pewnie nie tylko ja byłabym wdzięczna. Bo niestety z mojego jakże ambitnego planu zdjęć nic nie wyszło- przejęłam się występem i tyle było z moich zdjęć. Przynajmniej mam mega wspomnienia. ;)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

Sluchajcie ja nagralem kamerą w super jakosci 50 minut... chce przerobic te DVD zeby w menu była fotka z forever.. ale czekam az sie ktos ujawni z jakims nagraniem video z dnia 24 marca :) Bardzo prosze pisac domnie jak cos ktos nafilmował w sobote :)!!! przyda sie bo dodałbym do DVD :)
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Omega Supreme, tylko z Zabrza? A może ktoś ma coś z innych miejscowości? Nie można tego razem? :D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

Nie bo sie nie pomieści .. juz na samym youtube widzialem w sumie chyba ze 2 godziny materiały z roznych miast ale źle filmowane tragicznie nawet.. ja to odwaliłem niemal profesjonalke w prównaniu z tym co jest na youtube :P ciekawe ze z zabrza na yoputube nikt nic nie dał :(
Ja to bym chcial zrobić jednak płytke z konkretnie 1 koncertu :) bo już samo moje nagranie zajmuje 3,5 GB wiec zostaje ledwo 1 GB na pozostale filmiki. a bym chcial dodać chociaz jedno nagranie innej osoby ktora uchwyciła np SMOOTH CRIMINAL na ktory mi juz nie starczyło baterii :(

PS do MENU DVD potrzebuje jakies plakaty FOREVER w takim formacie jak np tapeta do komputera. ktoś coś ma ? Bo wysoki plakat mi nie pasuje.. MENU jest szerokie a nie wysokie pawda :) ? jak ktos ma coś jakby tapetka FOREVER to prosze zapodac :)
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

Jeaaa!!!!
Ja byłam wczoraj i wrażenia WOOOOOOWWWW!!!!!!!!!

Boże genialnie :mj:
Książka to świetny pomysł, nie jestem pewna, ale widziałam Was :)

Ja nie kręciłam, nie robiłam zdjęć, jednynie co mam to foto z plakatem z autografami.
Francisco Jackson(chyba on, ja wgl. nie wiem jak się nazywają jeszcze ^^) jak dałąm mu do podpisania plakat to patrzy się na mnie, zabiera pisak, patrzy się na moją koszulke, dalej pisze, przerywa patrzy się na moją koszulke i dziękuje.

Jestem taka podekscytowana ;-) Jak będzie jakiś mix, czy coś to dajcie znać :D
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

A propos Francisso, to on występował w niedziele, prawda? I to jest make-up?
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
ODPOWIEDZ