Słuchajcie to są Międzynarodowe Warsztaty Tańca Jazzowego, więc Bill Jay Goodson nie będzie nas uczył moonwalka...

, tylko będzie prowadził zajęcia z kategorii funky- jazz dla grup zaawansowanych i średnio- zaawansowanych, ale początkujący też podobno mają szansę szybko nadgonić. Przynajmniej będzie można z nim pogadać, jak mu się współpracowało z Jacksonem. Dodam, że Goodson urodził się w Los Angeles, pracował w największych i najważniejszych centrach przemysłu tanecznego i musicalowego. Jako pedagog jazzu i modern- jazzu pracował w najlepszych szkołach tańca: Los Angeles (The Edge Performing Arts), Hollywood, New York (Brodway Dance Center), Tokyo, Sztokcholm (Ballet Academy), Paryż (Studio Harmonic), Rzym (Teatro Dell Opera). Tworzył choreografie dla największych gwiazd rozrywki, w tym także dla Michaela Jacksona, ufff... ale się upisałam...
O Warsztatach dowiedziałam się dopiero wczoraj wieczorem, gdy byłam na zajęciach, więc do terminu wpłat zostało niewiele czasu, bo do 13 kwietnia 2005, o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń. Ale gdy utworzy się grupa zorganizawana, to może będzie jeszcze szansa po 13 kwietnia..
Jeden kurs składa się z 4 lekcji po 90 min.
Koszty dydaktyczne:
1 kurs - 200 zł
2 kursy - 320 zł
3 kursy - 400 zł
4 kursy - 460 zł
5 kursów - 500 zł
Zapisy i wypełnianie kart zgłoszeń dokonuje się osobiście, dołączamy xero dowodu wpłaty i dane osobowe do wypisania rachunku. Szkoda tylko, że tak pózno się dowiedziałam, bo termin jest do 13 kwietnia.
Na stronie
www.ktt.pl/warsztaty.html są numery telefonów do dyrekcji ktt- oni udzielą szczegółowych informacji dla osób przyjezdnych. Love, Blanca.