Seksualna atrakcyjność Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

No.. to był w końcu POPCORN....
ni ekoniecznie grali tam poloneza...niekoniecznie ta panienka w ogole z nim tańczyła...
Albo MJ faktycznie kocha Polskę.. z tym, że...
Czy każdy na świecie POTRAFI tańczyć Poloneza??
Jakaśtam laska, która podejzewam nie wie gdzie Polska na mapie leży?
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Cicha,dziękujemy za artukuł japrosic
Anitka pisze:No.. to był w końcu POPCORN....
ni ekoniecznie grali tam poloneza...niekoniecznie ta panienka w ogole z nim tańczyła...
Albo MJ faktycznie kocha Polskę.. z tym, że...
Czy każdy na świecie POTRAFI tańczyć Poloneza??
Jakaśtam laska, która podejzewam nie wie gdzie Polska na mapie leży?
No właśnie,nie wydaje mi się to zbyt prawdopodobne,żeby Amerykanie,którzy nie za bardzo kojarzą,gdzie jest Polska,tańczyli poloneza. W ogóle obcokrajowcy mają o tym zielone pojęcie... Przykład?
Moja koleżanka,Angielka,zapytana:czy wiesz,gdzie jest Polska?,odpowiedziała pogardliwym tonem: " Don't you know? It's in the south Asia" :smiech:
Pozdrawiam
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Tak wiem :]
Wodze fantazji (ówczesnej) polskiej redakcji Popcorn'u - rozbieżność tłumaczenia? Może chodziło o inny taniec (korowód) ?
W tym artykule jest jeszcze inna nieścisłość...otóż Donna zdobyła na aukcji kapelusz, rzekomo ten sam, który MJ nosił w teledysku Billy Jean...

Oczywiście, że nic takiego nie miało miejsca...

;-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

eh, gazety...ale musze przyznać że bardzo fajnie czytało mi się ten artykuł :dance:
Obrazek
rita

sexy michael...robi sexy ruchy;) :*

Post autor: rita »

http://youtube.com/watch?v=tB0o0WCnt-I& ... ed&search= to mój ulubiony filmik. niezwykle relaksujący...co o nim sądzicie? bo ja uważam ze jest suuuuuuper [/url]
Zbananujcie mnie...
rita

michael...ach

michael jest bardzo sexy. lubie jego charakterystyczny ruch...kiedy sie lapie...bo sama bym mu chetnie zlapala...marze o tym zeby polozyc reke choc na chwile na jego...spodniach...w tym miejscu...
http://img84.imageshack.us/img84/7787/k ... anybn9.png
Zbananujcie mnie...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... :podejrzliwy:
Kiedy ja miałam 13 lat to marzyłam, zeby sobie pojeździć na jego karuzeli :cool:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

rita pisze:michael jest bardzo sexy. lubie jego charakterystyczny ruch...kiedy sie lapie...bo sama bym mu chetnie zlapala...marze o tym zeby polozyc reke choc na chwile na jego...spodniach...w tym miejscu...
:smiech: :smiech: :smiech:
siadeh_ pisze:Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
Kiedy ja miałam 13 lat to marzyłam, zeby sobie pojeździć na jego karuzeli
Może poprostu nie płyniemy z prądem...wiesz świat się zmienia, ludzie zmieniają zainteresowania... :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

siadeh_ pisze:
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... :podejrzliwy:
Kiedy ja miałam 13 lat to marzyłam, zeby sobie pojeździć na jego karuzeli :cool:

Młodzież teraz szybciej dojrzewa... po prostu :party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

"Relaksujący"? Masz ciekawy sposób na relaks... ja tez czasem sobie dla relaksu porzucam puszkami na śmieci...albo chociaz popatrzę. To na serio odpręża :smiech: ;-)
..a tak na powaznie: dla wielu osób, które widziały cały teledysk Black or White po raz pierwszy (przypomnę ,ze był to poczatek lat 90tych, Michael był jeszcze powszechnie uwielbiany, szanowany i wogóle stanowił ósmy cud świata dla większości ludzkiej populacji), sekwencja z panterą była dosyć szokująca. Wszytskie ruchy Michaela, seksowny - delikatnie mówiąc - taniec oraz zapędy dewastatorskie, mające w zamysle być jego osobistym buntem przeciwko rasizmowi sprawiły, ze nawet niektórzy fani byli lekko zszokowani.
Dzisiaj, biorac pod uwagę, co wyczynia się w większosci klipów wcale by nie zszokowal. BYłby jedynie kolejnym powodem do tego, by zarzucić Michaelowi złe prowadzenie się (a pomyśleć, ze wtedy uważano go za słodkiego chlopca :cool: ), ale wtedy purytańskie ;-) MTV ocenzurowało clip i tylko nielicznym udało sie natrafić na pełna wersję na antenie.

Dla mnie to jest przede wszytskim popis kunsztu tanecznego, ogromnego wyczucia rytmu, to uczta dla oka mimo wszystko. W tej sekwencji nie ma muzyki, nie ma śpiewu, a oglada sie to - być może przez grę światlocieni, zabawe rytmem i dźwiękiem generalnie - jak samodzielny, bardzo interesujący klip. No i Michael jest - mimo swojej nie do końca udanej fryzury i makijażu - agresywny. A ja lubię agresywnych facetów, co jednoczesnie sa wrażliwi na piękno ;-)

...pzdr
siadeh_little_agresor_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

rita pisze:michael jest bardzo sexy. lubie jego charakterystyczny ruch...kiedy sie lapie...bo sama bym mu chetnie zlapala...marze o tym zeby polozyc reke choc na chwile na jego...spodniach...w tym miejscu...
Aha,czyli wszystko jasne. :smiech: Oto główny punkt,dlaczego RIta lubi Michaela.Przerażające... :smiech:

Lika pisze:Młodzież teraz szybciej dojrzewa...
Raczej głupieje... W sumie nie dziwię się takim młodym osobom,które oglądają takie mtv... Raperzy obwieszeni maksymalną ilością łańcuchów,ze stadem lasek,które machają..no..no wiecie czym... I do tego jeszcze te teksty...
Pozdrawiam glupija
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Megi1975

Re: michael...ach

Post autor: Megi1975 »

http://img84.imageshack.us/img84/7787/k ... anybn9.png
Ulala .Ja w twoim wieku nie byłam taka odważna.

No ale ożywiłaś temat :smiech:
Ostatnio zmieniony pt, 23 lut 2007, 13:53 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Dla mnie ten cały"taniec"to też coś w rodzaju" protest song".Michael jest wściekły i pokazuje gdzie ma cały rasizm :war:
Obrazek
rita

ozywilam temat...

ekhem...nie spodziewalam sie tylu komentarzy...na temat...mojej wypowiedzi...ALE NIE MYSLCIE SOBIE ZE JA GO DLATEGO LUBIE!
Zbananujcie mnie...
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Ja już w którymś wątku zrobiłem wywód na temat takich tekstów...
Wchodzę na to forum z nadzieją, że poczytam tu o "wszystkim", ale w sposób kulturalny i ogarnięty...
Gdyby tak nie było to wchodziłbym na jakże wiarygodne tudzież elokwentne polskie poratale internetowe i czytał jeszcze bardziej elokwentne komentarze...
A jak czytam takie wypowiedzi to czuję się jak w wyżej wymienionej sytuacji :-/
Mój przyjaciel kiedyś powiedział na temat pewnej dziewczyny (mojej i jego dobrej koleżanki), że ma do niej taki szacunek, że w jej kierunku w ogóle nie myśli w takich ramach jak zacytowana wypowiedź.
Ja na przykład takowy szacunek mam dla Michaela i jak czytam takie "śmiałe" marzenia to mi się wymiotować chce :zgon:

Przepraszam, że najechałem na Ciebie, ale niestety taka jest prawda...
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ