z Życia Warszawy...WarszawiankoBillieJean pisze:Dzięki Cicha!
Z jakiej gazety pochodzi ten wywiad?
MJ i inni artyści - praca nad nową płytą [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
A wracając do tematu: juz zaczyna mnie wkurzac ta w współpraca z tyloma muzykami ... To ma być płyta Michaela Jacksona czy składanka country? Niech Mike wezmie sie do roboty i sam nagra płytę ! A nie wyrecza sie innymi .. Po wydaniu płyty mogą się wydarzyć tylko 2 scenariusze - wyda świetną płytę i powróci w dobrym stylu, albo ... wyda jakieś gówno (przepraszam za słowo ) i nikt juz nie bedzie go chciał słuchać .. Oby ten pierwszy wariant
Have a nice day!
- LittleDevil
- Site Admin
- Speed Demon
- BillieJean
To że Michael z kimś współpracuje nie ozncza zupełnie niczego.
Przed wydaniem poprzednich płyt też pojawiało się mnóstwo informacji o artystach których utwory znajdą się na albumie - nic takiego się nie stało.
Wszyscy wiemy jak ciężko Michael pracuje nad każdą płytą i ile piosenek pisze, wygląda na to że poprostu szuka różnych nowych pomysłów i możliwości - jak zwykle.
Przed wydaniem poprzednich płyt też pojawiało się mnóstwo informacji o artystach których utwory znajdą się na albumie - nic takiego się nie stało.
Wszyscy wiemy jak ciężko Michael pracuje nad każdą płytą i ile piosenek pisze, wygląda na to że poprostu szuka różnych nowych pomysłów i możliwości - jak zwykle.
Na różnych portalach prawie codziennie ktoś się przyznaje do współpracy z Michaelem nad nowa płytą. To chyba nawet częściej są fantazje samych dzienniakarzy niż potencjalnych zainteresowanych.
Już pomijam dzikie hordy ludzi spod hasła: "piszę dla Michaela, ale nie wiem czy wykorzysta moje utwory." Po którym to stwierdzeniu owi wielcy autorzy piosenek rozwijają swoja wizję na temat "jakie Michael ma sznase"...
Już pomijam dzikie hordy ludzi spod hasła: "piszę dla Michaela, ale nie wiem czy wykorzysta moje utwory." Po którym to stwierdzeniu owi wielcy autorzy piosenek rozwijają swoja wizję na temat "jakie Michael ma sznase"...
Ostatnio zmieniony ndz, 27 gru 2009, 0:46 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakoś się do Williama przekonać nie mogę...
Fajny chłoooopak, album mi się pewnie spodoba (jak wszystkie, nie jestem wybredna ;D ) ale czy to nie mógł być ktoś inny? Jak usłyszałam singiel promujący jego nową płytę to mi wszystkie kończyny opadły, przeraziłam się na samą myśl że to TEN Will.i.am współpracuje z Michaelem i że ma całkiem sporo do powiedzenia na temat albumu : |
Fajny chłoooopak, album mi się pewnie spodoba (jak wszystkie, nie jestem wybredna ;D ) ale czy to nie mógł być ktoś inny? Jak usłyszałam singiel promujący jego nową płytę to mi wszystkie kończyny opadły, przeraziłam się na samą myśl że to TEN Will.i.am współpracuje z Michaelem i że ma całkiem sporo do powiedzenia na temat albumu : |
- BillieJean
Żeby było jasne - Will.I.Am nie jest producentem całego albumu. Zrobili razem 3 piosenki, ta czwarta została napisana przez Michaela a
on jest tylko producentem. Nie oznacza to jednak, że trafia one na album i że kiedykolwiek ujrzą światło dzienne.
Swoją drogą Will.I.Am wyprodukował ostatnio dużo naprawdę dobrej muzyki, nie komercyjnej tj Black Eyed Peas.
Dzięki Buszmen!
on jest tylko producentem. Nie oznacza to jednak, że trafia one na album i że kiedykolwiek ujrzą światło dzienne.
Swoją drogą Will.I.Am wyprodukował ostatnio dużo naprawdę dobrej muzyki, nie komercyjnej tj Black Eyed Peas.
Dzięki Buszmen!
Ostatnio zmieniony wt, 28 sie 2007, 11:15 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Nio, choć jeden zorientowany...BillieJean pisze:Swoją drogą Will.I.Am wyprodukował ostatnio dużo naprawdę dobrej muzyki, nie komercyjnej tj Black Eyed Peas.
Racja, singiel promujący jego jego najnowszy LP to kompletna pomyłka jak słucham go z podziwem od 4 lat, tak to pierwszy kawałek, który mnie ewidentnie odrzucił, nie ma co się sugerować.
Polecam jego dwa poprzednie solowe albumy, dwa "bezfergiowe" albumy BEP i "Timeless" Sergio Mendes'a, pierwszą produkcja w ramach 'will.i.am music group', gdyby ktoś miał się jeszcze obawiać...
- keep_the_faith
cicha pisze:Lucy Diamonds: Krążą plotki, że Ty i Will.I.Am pracujecie razem nad nowym albumem MJ'a. Czy to prawda?
Czegoś tu nie rozumiem... Najpierw mówi, że pracują nad nową płytą a potem:cicha pisze:Teddy Riley: Prawda.
jeśli? No to pracuje czy czeka na wezwanie? Żądam wyjaśnieńcicha pisze:jeśli mnie wezwie - stawię się u niego
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
Myślę, że to chodzi o to, że oni nie spędziają z MJem 24/7 tylko wtedy kiedy Michael do nich zadzwoni i mówi, że teraz będziemy pracować nad tym i nad tym to tak samo Will.I.Am jak i Teddy Riley do niego przyjeżdżają. Pracują z nim w sensie teoretycznym cały czas, a w sensie praktycznym jak spotkają się z MJem Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi Ja przynajmniej tak to zrozumiałam.keep_the_faith pisze: No to pracuje czy czeka na wezwanie? Żądam wyjaśnień
somewhere
Pewnie nie są aż tak w porządku jak być powinny (czyt.jak na płytę Michaela przystało )Ale jeśli chodzi o premierę, to nie wiem... on mówi [naśladuje] "Piosenki są w porządku, ale nie chcę ich użyć..."
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
- Speed Demon