Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
po pokazaniu filmu przez prokurature Mez wyswiadczyl przysluge przysiegłym... mysle ze to bylo planowane nie powolywanie wecej swiadkow - oszczedzil przysieglym nudnych przesluchan dlatego mysle ze teraz przysiegli odwdziecza sie za to i bardzo szybko podejma decyzje - WYROK BEDZIE JESZCZE DZIS I TO UNIEWINNIAJACY
właśnie na CNN wypowiadal sie gosc analityk prawa ktory byl na sali sadowej - powiedzial ze w swietle tego co przedstawiono MJ jest ekscentrykiem fakt ale rodzina ktora go oskarza sklada sie z osob klamliwych i sa bardzo zlymi swiadkami - jest przekonany ze MJ bedzie uniewinniony - przeprosil ale musial isc spowrotem na sale sadową
Speechless pisze:właśnie na CNN wypowiadal sie gosc analityk prawa ktory byl na sali sadowej - powiedzial ze w swietle tego co przedstawiono MJ jest ekscentrykiem fakt ale rodzina ktora go oskarza sklada sie z osob klamliwych i sa bardzo zlymi swiadkami - jest przekonany ze MJ bedzie uniewinniony - przeprosil ale musial isc spowrotem na sale sadową
Nie mam niestety CNN,ale ja tez jestem pewna że MJ będzie uniewinniony,inaczej być nie moze!!!!!!!!Może coś w naszych polskich wiadomośćiach też będa mówić o Michaelu.....
Jacksonka pisze:Janet to jak by chyba troszeczke no.... przytyła.... ,albo tylko tak na tych fotkach wyszła
Janet jest z natury "puszysta"
No wiem o tym,zreszto widziałam jej fotki jak była mała dziewczynka:)Ale jeszcze na początku sprawy była noo moim zdaniem duzo szczuplejsza i jakos lepiej mi sie podobała niż teraz jak troszke przybrała ciałka,ale jest ok:)