Commoner pisze:Diana dzisiaj bardzo ładnie zatańczyła solówkę do Janet :PP
i tam jak mówiła ile autografów napisała :D "tysiąc pięćset osiemset" :D:D dowcipna jest 8>
Tak, tez bardzo mi się podobało, oni ją typują tylko do tych solówek chyba hehe
Diana tańczyła cudownie, a w solówce było wiele kroków MJ'a . Wczoraj na vivie niemieckiej leciał program "Michael Jackson videografie" czyli prawie wsztystkie teledyski Mike'a .
No kto ogląda ten sie pewnie będzie wypowiadał. Ja najbardziej oczywiście lubie Diane i Glebe.
Dzisiaj Diana powiedziała, że jeśli pozwolimy jej zostać w programie to ma dla fanów Majkela coś specjalnego, związanego z Billie Jean. Nie wiem jak wy, ale ja zawsze na nią wysyłam sms-a :D
Dzisiaj zatanczyla kawałek układu z Beat It do którego tanczyła...jest świetna.
taaaa, ale You Can Dance to nie Michael. Tylko jeden uczestnik ma coś z nim wspólnego. Maria odpadła, a była zajebista...szkoda. Myślałem, że odpadnie Tito...a tu kurde Piotrka wywalili, a bardzo go lubiłem... ale za to bardzo fajnie powiedział "Nie jest ważne kto wygra ten program, Ja wracam na Podlasie do swojego Broadwayu... Cudze chwalicie, a swojego nie znacie"
Diana super, jak zwykle... ja zawsze wysyłam na nią sms'a. Oby zatańczyła to Billie Jean, tak jak obiecała...Szkoda że Maria i Piotrek odpadli...lubiłem ich.
Banan pisze:Oby zatańczyła to Billie Jean, tak jak obiecała...
Diana wie jak skusić fanów MJ'a do głosowania na nią ;)
Szkoda, że GaUa odpadł on był taki fajny....
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.