OOOoooooooooooooooo>>......Masz racje kazdy ma swoje dziwactwa!Myslalam ze tylko ja mam nierowno pod kopula a tu widze....?!MHHH!!..Owszem kazdy ma wady i zalety i MJ" nie jest wyjatkiem , jednak czasami musicie to przyznac jego zachowania sa bardzo niebezpieczne jak z tym dzieckiem .Nie krytykowalam tego jak prasa ale nie podobalo mi sie to .Najgorsze bylo to jego tlumaczenie ze chcial sie nim pochwalicMike pisze:
moim zdaniem kazdy ma odchyłki i raz to jest gorsze a raz lepsze, ale jesli nie sa one niebezpieczne jak w przypadku Michael nie nalezy dramatyzować, kazdy ma więszke i gorsze odchyłki. I za to kocham Michaela bo nie jest Idealny bez skaz, bo gdyby był to by nie był taką ciekawą osobą, i nie krytykujmy Michaela z tej strony, bo kazdy ma coś nie tak pod kopułą, ja naprzykład mam troszkę psychike zwloną, widzę dziecko to zaraz chce sie z nim bawić, słyszę Michaela to płacze i czemu? nikt tego nie wie to taka odchyłka...:)
Wszystko w porzadku chwalenie chwaleniem ale nie w taki sposob.
Jak to zobaczylam to serce mi zamarlo .Z drugiej strony prasa zrobila wiecej szumu wokol tego niz to bylo warte.I od razu te ich gadki sie pojawily typu "zabrac dzieci bo im krzywde zrobi zabic chcal dziecko i to wlasne gdzie jego milosc"!to byla juz lekka przesada z ich strony. W koncu on jest tylko czlowiekiem i to takim urwipolciem .A urwipolec zawsze zostanie urwipolciem chocby nie wiem co .Przez te jego zachowania nauczylam sie ze nie nalezy nikogo krytykowac, choc mogloby sie wydawac inaczej .MJ jest jaki jest i jest tylko czlowiekiem ktory robi bledy jak kazdy z nas