m-m1kea pisze:Ostatnio byla na allegro, kupilem za 9.99zl.
Niemożliwe <szok> Nie wiesz ile taka książka kosztuje w sklepie??? Czy jest warta zakupu?
ta książka była w sprzedaży 25 lat temu więc nie sadze abyś ją kupiła w księgarniach jest chyba jedna na allegro http://www.allegro.pl/item898876243_mic ... nikat.html
cena ja na unikat i na Ebayu i Amazonie takie same ceny . m-m1kea miał szczęście że kupił ją za 10 zł
Te ceny są dla mnie stanowczo za wysokie :( Książka wydaje się fajna. Jeśli chodzi o moją wcześniejszą wypowiedź to miałam na myśli jaka jest prawdziwa cena tej książki, bo za 9.99zł to już się jej chyba nigdy nie dostanie :(
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
vivi, boskar2007
przesłany kod umożliwi Wam zalogowanie się na stronę Michael Jackson Opus Reality. Będzie ona dostępna wkrótce, przynajmniej tak obiecują jej autorzy
edit: chodzi zapewne o Michael Jackson Unseen Archives
A co to za wydawnictwo koło książki MJ OPUS :)?? nie znam tego :D super kolekcja gratulacje8)
tez mam wlasnie o to pytanko :) i jescze co to jest za książka ta pierwsza od lewej na samej gorze ?? Jejku super Twoja kolekcja mam wiekszosc z tego no oprocz biletu i memorialu ( programu ) bo zrezydnowalam wolałam by mi kase oddali :/ ale gratuleje i zazdroszcze ze masz to ladnie wystawione ja po wlamaniu i chyba cudem ocaleniu kolekcji wszystko mam pochowane :/ i strasznei mi szkoda ze to jest takie pochowane i niewidoczne dla oczu :/
m-m1kea pisze:Ostatnio byla na allegro, kupilem za 9.99zl.
Niemożliwe <szok> Nie wiesz ile taka książka kosztuje w sklepie??? Czy jest warta zakupu?
ta książka była w sprzedaży 25 lat temu więc nie sadze abyś ją kupiła w księgarniach jest chyba jedna na allegro http://www.allegro.pl/item898876243_mic ... nikat.html
cena ja na unikat i na Ebayu i Amazonie takie same ceny . m-m1kea miał szczęście że kupił ją za 10 zł
tez mam ta ksiażke i moimzdaniem nic specjalnego na bank nie warta 150 zl bo teraz sa o niebo lepsze wydawnictwa :/
Gosia1975, świetnie książki i przypinki *_*
Gdzie mogę dostać takie duże? ;p
Domcia_MJ - jak przekonujesz swoich rodziców do tego, żeby pozwolili Ci skorzystać z allegro? Co mówisz, co oni odpowiadają, proszę, opisz mi wszystko! Mama po prostu NIENAWIDZI moich kilkugodzinnych szaleństw na allegro
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Shiny pisze:Gosia1975, świetnie książki i przypinki *_*
Gdzie mogę dostać takie duże? ;p
Kiedyś były na koncertach sprzedawane miałam kiedyś taką wielką jak płyta winylowa ale jest gdzieś w piwnicy i zardzewiała ze starości
Ale poszukaj na Allegro albo na Ebayu powinny być . Swoją drogą muszę zejść kiedyś do piwnicy bo miałam kiedyś stand reklamujący płytę thriller wtedy w 84 strasznie trudno było taki dostać bo drogie było wydrukowanie takiego czegoś ale gdy grudniu 84 do sklepów trafił thriller to był taki pierwszy i jedyny standy w całym nowym jorku w virgin megastore miałam ciocie którą męczyłam i męczyłam aby mi go dała i dała tak się dokładnie poczułam bo nik nie maił wtedy takiego jak już wylatywałam do polski to go ledwo co zapakowaliśmy do samolotu .
w najniższym czasie postaram się zrobić kilka fotek tego standa i wrzucić je tu . Jak go nie wyrzuciłam ...
Gosia1975, naprawdę świetna kolekcja! LIFE z J5 na okładce to moje must have!
I jeszcze jak wspomniałaś, że masz stand reklamujący płytę thriller z 84r...ahhh toż to kawał michaelowej historii! :) Koniecznie zrób zdjęcie :) Początki mojej kolekcji to niestety dopiero lata 90'te (poza winylami). Zrobię foty, jak tylko uda mi się znaleźć dla niej wreszcie odpowiednio wyeksponowane miejsce w pokoju. Póki co wszystko mam "porozrzucane" w różnych częściach pokoju i na myśl o tym, że miałabym teraz wszystko zebrać (i potem co gorsza z powrotem odłożyć na miejsce ;P ) i sfotografować, dostaję gęsiej skórki ;)
Shiny Moi rodzice pozwalają mi korzystać z allegro pod warunkiem, że oddam im pieniądze co do grosika wraz z przesyłką Mnie to pasuję. Tylko z tym wisiorkiem miałam problem, bo powiedziałam, że chce zamówić, a tata powiedział, że nie mogę, bo na takie głupoty nie będę wydawała pieniędzy. Ja się z nim nie zgadzam, No i w końcu po długich błaganiach tata mi pozwolił. Bo oczywiście przed każdym kupnem czegoś na Allegro informuję o tym rodziców. Nabłagaj, próbuj, może się zgodzą
fanka_14 na aukcji pisze, że z metalu Dopytałam się jeszcze przez e-maila i odpowiedzieli, że bardzo dobra jakość. Za 5 zł... Warto zaryzykować
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(