Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
To co z tym hotelem bo jak mamy ją zobaczyć i zdobyć autograf to trzeba się śpieszyć Czy ktos wie gdzie jest w warszawie ten napis ''Aotorent''
Swoją drogą Tancerz mógł się trochę dowiedzieć gdzie ona mieszka bo ktoś tam z backstageu to wie . Swoją drogą ktoś tu pisał że LA toya szła jak na wybiegu i miał rację i jeszcze ta kreacja a zresztą la toya nie jest głupia tylko trochę dziwna widziałem film na you tube jak była w hotelu i co ona wyprawiała z tym klepaniem po brzuchu i poprawianiem krzeseł i jakimś czymś takim
Strasznie głupio sie czuję, bo cały czas odbierałem La Toye jako siostrzyczke która sławna jest tylko ze slawnego brata i która swietnie to wykorzystuje...po tym co zobaczylem, oceniam ja jako bardzo cieplą, serdeczną osobę...pokazała że jest gwiazdą, że ma klase....jestem pod wielkim wrażeniem....
Jako pisze:Strasznie głupio sie czuję, bo cały czas odbierałem La Toye jako siostrzyczke która sławna jest tylko ze slawnego brata i która swietnie to wykorzystuje..
nawet nie zdajemy sobie sprawy jaki wpływ wywierają na nas media, jak bardzo ulegamy ich wpływom i przyjmujemy ich wizję świata jako coś pewnego. Trochę to smutne.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
MJPOLSAT no chyba to jest Marriott !
Jak sadzisz ?? Moze porownaj z GooGle Map z tymi ujeciami z okna wszedzie gdzie szukalam pisali ze jest w Marriocie
w MDM miala pokoj, ale zakwaterowana tam nie byla z tego co wiem, chyba tylko podczas wystepu. Mowili, ze jest w marocie, ale to tez nikt nie wiedzial na 100%.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
No to z tego co ja tu widze to nikt z fanow z tego forum Jej nie spotka a szkoda ten kto jest w Wawy to jutro latajcie po sklepach ma byc na wielkich zakupach hahahahahah pewnie sie zdziwi jak jej ceny przelicza i wyjdzie wiecej niz w USA za to samo LOL
Kurcze sama się gubię... Autorent faktycznie jest przy lotnisku, w sylwestra mama do mnie dzwoniła i powiedziała mi że LaToya jest w Mariocie, że zmieniła hotel, a wie to od ciotki, która tam pracuje, z którą moja mama spędzała sylwestra. Sama w końcu nie wiem ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Ja dziś będę jechał do Złotych Tarasów na zakupy i odwiedzę hotel mariott kto wie może LA Toya będzie gdzieś w Złotych jak by była to zabawię się w paparazziego