Michael Jackson pozdrawia Polskę

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Jak zauważyliście kochani na forum działam od niedawna i w związku z tym prosze powiedźcie mi kim jest Marta? I jak to się stało, że przebywa w Santa Maria? ;-) Mimo to dla nieznanej mi Marty- japrosic japrosic - Wielkie Dzięki Marta!
Cudne, takie normalne zdjęcia- na moment przeniosłam się w inny świat i oderwałam się od rzeczywistości, głęboko wierzę, że kiedyś I'll be there...
Love, blanca.
Ostatnio zmieniony sob, 14 maja 2005, 18:10 przez Agata**, łącznie zmieniany 1 raz.
mariola

Post autor: mariola »

wspaniała wokól cisza przyroda widoki góry a w poblizu ON .............Marta Ty szczesciaro! ;-) dzieki za fotki wszystkim ktorzy sie przyczynili do tego deseru chocby w najmniejszy sposob japrosic ;-)
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

KOCHAMY DESERY !!! I chcemy jeszcze. Marto. WIEEEEEEEEELKIE DZIEKI. Skłamałabym, gdybym powiedziała, że Ci nie zazdroszczę, ale... to taka pozytywna zazdrość japrosic
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Marzena pisze:KOCHAMY DESERY !!! I chcemy jeszcze. Marto. WIEEEEEEEEELKIE DZIEKI. Skłamałabym, gdybym powiedziała, że Ci nie zazdroszczę, ale... to taka pozytywna zazdrość japrosic
Ja tam chce danie główne ten deser bardzo mi smakował ale chce wiecej bo jestem głodna :mniam: :beksa: :beksa: :beksa: Prosimy bardzo błagamy japrosic japrosic japrosic
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Blanca pisze:Jak zauważyliście kochani na forum działam od niedawna i w związku z tym prosze powiedźcie mi kim jest Marta? I jak to się stało, że przebywa w Santa Maria? ;-)
Marta.... Marta.... Kim jest Marta....? :knuje:
Najwięcej o Marcie wie, chyba sam keam.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że Marta, to fanka, która dzięki sporym wyrzeczeniom jeździ do Stanów, żeby wspierać Michael'a w tych trudnych chwilach.
Była tam na początku procesu, kiedy to wraz z grupą fanów dostała od asystenta Michael'a zaproszenie do Neverland i.... z zaproszenia skorzystała ;-)
Marta brała też udział w naszej manifestacji i była "żywym przykładem" na to, że polscy fani "bywają"na Neverland :party:
To był piękny kąsek dla prasy- dziennikarzom poopadały koparki aż do samej ziemi :smiech:

Teraz Marta znów się zmobilizowała, znów do Stanów pojechała i znów robi robotę za nas wymachując transparentem z Polskimi akcentami :-)
Ot Marta po krótce ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ja Marcie zazdroszcze i fotek jakie piękne zrobiłą i samego tego że była tam i widziała Michaela na żywo o czym ja non stop marzę i mam nadzieję że mi się to spełni a Marcie życzę miło spezonego tam czasu i czekam na dalszą część bo prrawie zapłakałem na widok Rancza i tego tam wszystkiego w około. Martusiu dzieki za opis jak dojechać do Rancza Michaela Skorzystam z tego opisu jak tylko bede sie wybierał do stanów, choć to będzie za kilkanaście mieś. ale będzie:D jeszcze raz wielkie dzięki za Fotki są cudne!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Zdjecia sa po prostu super!!!!Z całego serducha dzieki!!!!Pieknie nasz Michael mieszka-przynajmniej ma spokoj a moze Marta zaprosisz Mika na zlot do Łodzi???Fani pobiliby rekord....heh....A co do prasowego komentarza z Twojego Imperium szkoda ze prasa tak obcieła ten artykuł ale fajnie ze pisza o fanach ;-)
Obrazek

Post autor: girlfriend »

Szczęściara.... Szacunek dla Marty... czekam na więcej informacji, bo te w TV, necie i innych mediach są po prostu okrojone i nastawione przeciwko Michaelowi... pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Tak, ale wiecie co jest dla mnie śmieszne a z drógiej strony najwięszą porażką Mediów? To iż to z nimi mają problemy policjanci przy sądzie a nie z fanami jak to juz dożo razy słyszałem w TV. hehe, Media same szkodzą a potem mówią na innych!!
ach asz sie chce powiedzieć:"Media. To brzmi jak konwent spirytystów", i tak z nimi dokładnie jest!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Marta znów leci do Stanów. Wypatrujcie ją w TV. Zastanawialiśmy się, co możnaby Michaelowi od nas kupić, co by polskie było, a możnaby w jakimś polonijnym sklepie nabyć. Ja obstawiłem czapkę Krakowiaka ;-) .
wiola

Post autor: wiola »

Czesc, mam na imie Wioleta, jakis ponad rok temu moje posty pojawialy sie tutaj na forom, wiec pewnie malo kto mnie pamieta. W kazdym razie jakies 2 miesiace temu spotkalam Marte i Anete pod Neverlandem, (od ponad roku mieszkam w Stanach, od 10 miesiecy w Kalifornii). Niestety nie mam takiego szczescia jak Marta, nawet nie czesto bywam pod sadem, bo moja praca na to mi nie pozwala. Ale juz niedlugo sie tam pojawie, w koncu zbliza sie koniec procesu (dzieki Gogu Michael bedzie mial spokoj), wypatrujcie mie wiec moze tez pod sadem (mam tatulaz MJ na ramieniu...).
Odedzwe sie wkrotce, pozdrowienia dla wszystkich, przede wszystkim dla Fifiego, bo z nim jedynym mam kontakt, pa
Wiola
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

wiola pisze:W kazdym razie jakies 2 miesiace temu spotkalam Marte i Anete pod Neverlandem, (od ponad roku mieszkam w Stanach, od 10 miesiecy w Kalifornii). Niestety nie mam takiego szczescia jak Marta, nawet nie czesto bywam pod sadem, bo moja praca na to mi nie pozwala. Ale juz niedlugo sie tam pojawie, w koncu zbliza sie koniec procesu (dzieki Gogu Michael bedzie mial spokoj), wypatrujcie mie wiec moze tez pod sadem (mam tatulaz MJ na ramieniu...).
Będziemy wypatrywać i Ciebie :-)
Podaj ino dokładniejszy opis, bo obawiam się, że zbliżeń na tatuaże nie będzie ;-)
Niska/ wysoka, blondynka/szatynka itp. itd.
Wypatrywać będziemy na pewno. No.... i trzymać kciuki za głośne akcję również ;-)
Good luck! :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
wiola

Post autor: wiola »

Ok, wiec jestem wysoka brunetka, i prawdopodobnie pojawie sie z trojka dzieci ktorymi sie opiekuje (chlopiec- 3 lata, dwie dziewczynki-6 i 9). Oni tez uwielbiaja Michaela, glownie odkad zostalam ich niania :-)
No i pewnie znowu spotkam Marte i Anete - ja i one to jedyna trojka z Polski ktora pojawila sie pod sadem. A wiec trzymajcie kciuki, chociaz moze nie za nas tylko za Michaelela, bo to on tego najbardziej potrzebuje,do uslyszenia, pa
Wiola
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Aha czyli trzeba wypatrywać trzech brzdąców, a reszta pójdzie jak po maśle-dobra wskazówka :party: ;-)
Miło, że Marta znów się wybrała do Santa Maria, to się nazywa determinacja i poświęcenie!
Kaem, dziękujemy za info!

Fajnie nasza polska reprezentacja coraz bardziej się powiększa, oby tak dalej!
Serdeczne podziękowania dla Was dziewczyny :-) Kciuki trzymamy i będziemy trzymać za trzy Polskie MJówki no i oczywiście ma się rozumieć za naszego Króla!

Powodzenia i czekamy na ekscytujące relacje! :-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

wiola pisze:Ok, wiec jestem wysoka brunetka,
OK. Zanotowałam ;-)
wiola pisze:i prawdopodobnie pojawie sie z trojka dzieci ktorymi sie opiekuje (chlopiec- 3 lata, dwie dziewczynki-6 i 9). Oni tez uwielbiaja Michaela, glownie odkad zostalam ich niania :-)
No, to się nazywa, że ludzie Michael'a penetrują domy niewinnych Amerykanów, nawiedzając podatne na sugestie niewinne istotki :party:
Sekta jakaś :smiech:
Tylko czekać, jak Sneddon się weźmie i za Ciebie ;-)
wiola pisze:No i pewnie znowu spotkam Marte i Anete - ja i one to jedyna trojka z Polski ktora pojawila sie pod sadem. A wiec trzymajcie kciuki, chociaz moze nie za nas tylko za Michaelela, bo to on tego najbardziej potrzebuje,do uslyszenia
Trzymamy kciukty mocno MOCNIUTKO za powodzenie NASZEJ akcji ;-)
Grupa polskiej reprezentacji się rozrasta :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ