Cudne, takie normalne zdjęcia- na moment przeniosłam się w inny świat i oderwałam się od rzeczywistości, głęboko wierzę, że kiedyś I'll be there...
Love, blanca.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ja tam chce danie główne ten deser bardzo mi smakował ale chce wiecej bo jestem głodnaMarzena pisze:KOCHAMY DESERY !!! I chcemy jeszcze. Marto. WIEEEEEEEEELKIE DZIEKI. Skłamałabym, gdybym powiedziała, że Ci nie zazdroszczę, ale... to taka pozytywna zazdrość
Marta.... Marta.... Kim jest Marta....?Blanca pisze:Jak zauważyliście kochani na forum działam od niedawna i w związku z tym prosze powiedźcie mi kim jest Marta? I jak to się stało, że przebywa w Santa Maria?
Będziemy wypatrywać i Ciebiewiola pisze:W kazdym razie jakies 2 miesiace temu spotkalam Marte i Anete pod Neverlandem, (od ponad roku mieszkam w Stanach, od 10 miesiecy w Kalifornii). Niestety nie mam takiego szczescia jak Marta, nawet nie czesto bywam pod sadem, bo moja praca na to mi nie pozwala. Ale juz niedlugo sie tam pojawie, w koncu zbliza sie koniec procesu (dzieki Gogu Michael bedzie mial spokoj), wypatrujcie mie wiec moze tez pod sadem (mam tatulaz MJ na ramieniu...).
OK. Zanotowałamwiola pisze:Ok, wiec jestem wysoka brunetka,
No, to się nazywa, że ludzie Michael'a penetrują domy niewinnych Amerykanów, nawiedzając podatne na sugestie niewinne istotkiwiola pisze:i prawdopodobnie pojawie sie z trojka dzieci ktorymi sie opiekuje (chlopiec- 3 lata, dwie dziewczynki-6 i 9). Oni tez uwielbiaja Michaela, glownie odkad zostalam ich niania
Trzymamy kciukty mocno MOCNIUTKO za powodzenie NASZEJ akcjiwiola pisze:No i pewnie znowu spotkam Marte i Anete - ja i one to jedyna trojka z Polski ktora pojawila sie pod sadem. A wiec trzymajcie kciuki, chociaz moze nie za nas tylko za Michaelela, bo to on tego najbardziej potrzebuje,do uslyszenia