M.Dż.* pisze:Cztery
Taniec zatańczony z grupą, na wejście, dwa programy w parze i solówka.
Faktycznie, na początku tańczyli w grupie.
Co do solówki,to uważam,że na pewno w jakimś stopniu się przygotowywała,ale część to i tak improwizacja. Bardzo dobra swoja drogą.
MJowitek pisze:Diana faktycznie tańczy fenomenalnie, ale zyskała w moich oczach głównie za to, że jako jedyna nawiązała do słów krytyki. Inni potulnie słuchali, starając się uśmiechać przez łzy. Ona miała odwagę. I siłę.
Masz rację MJowitku. Brawo dla Diany!
Może Piróg jest profesjonalistą,ale jest chamski. Nie chodzi o to,żeby wszystkich chwalić i im słodzić, krytyka też jest ważna, dla motywacji,ale kiedy ta krytyka zamienia się w chamstwo,to już przesada.
Schmittko pisze:w każdej sekundzie kreuje się na gwiazdę i pozwala sobie w tym celu na wszystko
Masz rację Schmiciu. Wykorzystuje swoje 5 minut, tylko nie wiem czy z powodzeniem,bo z tego co widzę,to ludzie nie przepadają za nim,ale jak chce wyrobić sobię opinie kpiarza i chama, to cóż,jego sprawa. Może to go kręci?
Zapomniałam wspomnieć jeszcze o występie Tita,który świetnie zatańczył do "Don't Stop 'Til You Get Enough". Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Wydaje mi się,że to był taki gest w stronę Diany... oczywiście z racji sympatii do niej hihi
M.Dż.* pisze:Tak- Diany imię nawiązuję do niczego innego, jak utworu "Dirty Diana"
Gorące pozdrowienia dla rodziców Diany- to ludzie równie niesamowici, co sama Sasza
Gdyby wszyscy rodziciele byli tacy....
Respekt dla nich!
Ja tez dziękuję moim rodzicom,a właściwie mojemu kochanemu tacie,za to,że dzięki niemu poznałam muzykę Majkiego. To naprawdę fantastyczna sprawa,mieć tak "zmajkelizowanyc"h rodziców.
Pozdrawiam z całego serducha rodzinę Staniszewskich!
Aoow!